200 kr

Tyvärr, slutsåld.

Loading
Uppdaterar kundkorgen


1 maj-fana, 120x80cm

Forums första 1 maj-fana är här! I år kommer dagen att se annorlunda ut då våra gator och torg lär vara tomma. Samtidigt som staten räddar giriga kapitalister med stödpaket, läggs fackliga förhandlingar åt sidan och på obestämd tid skjuts arbetares redan begränsade möjligheter till högre löner och alltigenom bättre arbetsförhållanden upp.

Kampen för rättvisa arbetsförhållanden är ständig och många gånger blodig. 1 maj har en lång historia, nära kopplad till kampen för 8 timmars arbetsdag. Haymarketmassakern skedde under en demonstration i Chicago, 1886. Bland demonstranterna mördades minst fyra av polisen efter att en bomb kastades in på Haymarkettorget och polisen började skjuta omkring sig. Åtta anarkister bland demonstranterna greps i efterhand, misstänkta för att ha bidragit till bomben. De dömdes till döden; däribland 23-årige anarkisten Louis Lingg, som tog sitt eget liv genom att detonera en bomb i sin mun dagen före sin avrättning.

Inget glömt, inget förlåtet! I väntan på att pandemin tar en paus - skaffa en flagga, uppvigla och sprid ordet om att kampen fortsätter; en annan värld är möjlig!

(Vi kan inte garantera leverans till 1 maj om du bor utanför GBG, pga kontrollerar ej postgången) men kommer packa SÅ FORT fanorna kommer (typ en vecka innan), och bor du i GBG går det jättebra att köpa via webshopen och komma och hämta den på forum. Handla gärna tillsammans och/eller skicka en person att hämta flera!)


Rekommendationer

Ivor Southwood

Prekariatet 2.0

120 kr

Loading
Uppdaterar kundkorgen

Brian Heagney

ABC's of Anarchy

100 kr

Loading
Uppdaterar kundkorgen

Daria Bogdanska

Wage Slaves

140 kr

Loading
Uppdaterar kundkorgen

Rödsvart stjärna

25 kr

Loading
Uppdaterar kundkorgen